A BOLTBAN NEM LÁTSZIK

warning: Creating default object from empty value in /home/jatekudv/public_html/drupal6/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
Kalendárium, Aki nem hiszi, járjon utána - Olvasni jó - A JÁTÉK. Játék? - Magyar játékgyártók - Bemutatkozunk
A honlappal van ismeretterjesztési szándékunk, ami remélem, már az első részben az árukínálás mellett is érződik. Pontosabban nem kell érződnie, elég, ha HAT.
Ebben a részben helyeztük el az utángondolásra, olvasásra, játékra ösztönző szellemi csemegéket:
 
A Tudományos műhelyek, egyesületek, klubok, gyűjtemények rovatban lehet olvasni a Babaházról, a Szórakáról, a Kiss Áron Magyar Játék Társaságról.
 
A kezek dicsérete rovatban játékkészítőket fogunk bemutatni: ügyes kezű embereket, mint pld. a terepasztal építők, babakészítők, pedagógusok saját fejlesztésű játékait stb. Ez a csoport önmaga és közvetlen környezete örömére készít játékot.
Magyar készítők gyártók:   akik gyártanak, kereskednek, tehát próbálnak megélni a játékkészítésből
Játéktörténet: LEGO, Matchbox, Playmobil, Geobra, Árkád-bazár, Liebner bács, PV: Még ismerős, vagy már ismeretlen nevek. A gyerekek körében egy-egy korban, vagy épp világszerte kedvelt helyeket, játékokat jelentettek. 
Egyszer ők is kicsiként kezdték: érdemes megismerni történetüket, érdemes tanulni tőlük: amikor a játék már több, mint játék!
 
"A Játék. Játék?"  A legelvontabb rovat lesz. Ezért is kerül ennyire az oldal aljára. Mert a játék az életünk része, akár elsiklunk felette, akár tudatosan építjük bele életünkbe. Széles a téma és megjelenítés lehetősége.
 
A kőszegi munkánk nem szakadt meg: folytatódik –másként– a Wesselényi u. 24-ben és itt a honlapon.
Fontos, hogy a játék (a sporthoz hasonlóan) beépüljön életünkbe, tudatunkba egyénileg, sőt társadalmi szinten is megkapja a kellő figyelmet, hogy családmegtartó, egészségmegőrző, szocializáló, nevelő hatása érvényesülhessen. Ezért dolgozunk.
 
2010. december 1-jén érdekes levelet kaptunk.
Tisztelt cím!
Google-s keresgélések közepette, a gyufacimke gyűjtés oldalai között találtam az Önök honlapját, mely igen megfogott.
... a bélyeg és az érmegyűjtés mellett annyi érdekes dolgot gyűjtenek az emberek! Csodálkoztam, hogy a mi hobbink, a kávécukorzacskó-gyűjtésről szó sincs ejtve, a linkajánlóban sem lelhető fel! ...
Baráti üdvözlettel: Kovács István egyesületi elnök
 
Ha meggondolom, a kávécukor-zacskó nem illik profilunkba, hisz nem "játék", de mint gyűjtői tevékenységet tiszteljük - ha tartunk képeslapot, gyufacimkét, ha árusítani nem is fogjuk, miért ne ismertetnénk a HUNCUT tevékenységét, főként a kitűzött célok ismeretében? Nekik a zacskógyűjtés, a mögöttes célok szívüknek fontos: hát tegyük láthatóvá!
 
Kávécukor, és a HUNCUT KKE