Oldal küldése ismerősnekOldal küldése ismerősnek
 
 
 
Üdvözlöm! Földes János vagyok.
 Bemutatom, mit talál nálunk a boltban, és itt a honlapon.
A lap három részből áll:
 
 
Autókról, modellvasút gördülőállományról, a makettekről, ólomkatonákról,  minikönyvekről, diafilmekről, mesekönyvekről és ifjúsági irodalomról, bábokról tételesen megnézheti kínálatunkat -árral együtt- WEB BOLTJAINKBAN ahol rendelhet is. A bal oldali linkekről a kívánt "áruházba" léphet.
Ezeket az oldalakat hetente frissítjük. A kinézett darabot a postaköltség felszámításával utánvéttel küldjük el a kért címre, vagy személyesen veheti át nálunk az üzletben.
Határainkon túlra postai utánvéttel nem áll módunkban szállítani.
                  
AMI A BOLTBAN LÁTSZIK: kínálatunk tükre, témához kapcsolódó olvasnivalók-kal. A képek "egyszer nálunk volt" kategória, mondhatjuk: virtuális gyűjtemény, azaz nem tükrözik napi árukínálatunkat!  
 
A honlap harmadik része nem érinti a pénztárcát:  mert "Mi a szívnek fontos, a szemnek láthatatlan", ezért A BOLTBAN NEM LÁTSZIK
 
A LINKAJÁNLÁSBAN megtalálja "konkurrenciáink", azaz kollégáink elérhetőségeit vidéken és Budapesten, egyéni oldalakat, forrásokat, klubokat.
 
Minderről a Továbbra kattintva részletesen olvashat 
 
  
AMI A BOLTBAN LÁTSZIK
 
 

Vasútmodelleket H0, TT, N méretarányban kínálunk. Széles a választékunk kiegészítőkből: méretarányos emberek, fák, épületek, járművek, tereptárgyak: ami a terepasztal építéséhez kell.

 
 
 Autók: Matchboxok,  és más modellautók, munkagépek. Makettek.  Gyűjtői szíveket is megdobogtató ritkaságok, régi és új  játékok.  LEGO összerakottan, darabra , kilóra. Kézműves játékok fából, textilből, papírból. Szerepjátékokhoz szükséges bábok, babák és házuk környéke;  mackók a közelmúltból és maiak. Magyarok, és külföldiek.
 
 
 
Fő profilunkhoz, a játékantikváriumhoz méltón "előléptettük a  meséket": megalapítottuk az ország első MESEANTIKVÁRIUMÁT, ahol a leporellótól a diafilmen és kötelező irodalmon át a lexikonig sok izgalmas könyvet talál.
Ha gyerekei kinőtték mesekönyveiket, mi szívesen megvesszük, ha azok tiszták, épek, forgalom képesek.
A Virtuális minikönyvgyűjteményben sok azonosítást segítő fotót talál. A könyveket témák szerint is csoportosítottuk. Talán még nagyobb segítség a magyar vonatkozású minikönyvek bibliográfiája. 
"Múlt nélkül nincs jövő" -történelmi könyvkínálatunk
 
Mi nemcsak eladunk, KÉSZPÉNZÉRT VÁSÁROLUNK IS.
Ajánlatunk VISZONTELADÓKNAK kártyák, papír- és logikai játékok, ékkövek.
 
Áruinkat kicsit másként kínáljuk, mint a megszokott:
árucsoportonként bemutatjuk miért érdekesek ezek a játékok, miért adjuk a gyerek kezébe, miért kell vigyázni például a Jávával, az ólomkatonával?
A bábokról a Szerepjátékok és a Kézműves játékok, az ólomkatonákról -mert nem gyerekkézbe való- a Gyűjtőknek ajánljuk rovatban olvashat. Itt kínáunk régi fotókat, bélyegalbumokat, képeslapokat is.
 
A közölt képek valóságos árukról készültek, de hogy meddig lesz meg, ki tudja? Tekintse ezeket apperitívnek! Itt a címlapon -mint egy tartalomjegyzékben- arról tájékoztatjuk, ha bejön hozzánk, mit talál? Ha konkrét játékot keres, ha messziről jön, javasoljuk, emailben tetesse félre, hívjon fel bennünket indulás előtt, nehogy csalódás érje, hogy a kinézett könyv/játék már nincs meg: 1/215-68-64
 
 
A honlap harmadik része nem érinti a pénztárcát:  mert "Mi a szívnek fontos, a szemnek láthatatlan", ezért A BOLTBAN NEM LÁTSZIK
 
Irodalomban, történelemben, technika történetben jelentős emberekre,  eseményekre emlékezünk, "a játék életünk része, de életünk nem játék" megállapítás alapján életünk nagy kérdéseit feszegetjük a Kalendáriumban.
Furcsaságokat, összefüggéseket keresünk "keress, kutass, ne hidd el, járj utána" jegyében  az Aki nem hiszi, járjon utána rovatokban.
A játékról másképp: Játszani, olvasni jó! és a  A játék. Játék?
Bemutatunk gyűjtőket, klubokat, magyar játékkészítőket, a "játékos társadalom" képviselőit, és természetesen magunkat.
 
A LINKAJÁNLÁSBAN megtalálja "konkurrenciáink", azaz kollégáink elérhetőségeit vidéken és Budapesten, egyéni oldalakat, forrásokat, klubokat. Ajánlunk olvasással, kézműveskedéssel, játszással/játszatással kapcsolatos linkeket. Oldalunkról olyan múzeumokhoz is átugorhat, akik tematikája és üzletünk profilja valami módon találkozik: közlekedési, hadtöri, játék, stb. 
Reméljük, talál majd érdeklődésének megfelelő információt, ötletet, gondolatot, és visszatérő vendégünk lesz itt a honlapon, és az üzletben!
TIPP honlapunk használatához: ha a kurzort a bélyegképek fölé viszi, a kezecske arra utal, hogy kattintás után a kép felnagyítható.
 
LEGYEN SZÉP A NAPJA / ESTÉJE, ÉS VÁRJUK SZERETETTEL AZ ÜZLETBEN!